Jelenlegi hely

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás - vagy röviden SEO (Search Engine Optimization) - fontosságát ma már senkinek nem kell részletezni és nem is vitatja senki. Naprakész mérnökeink várják, hogy kielégíthessék Partnereink igényeit és mind inkább a találati listák elejére lendítsék szolgáltatásaikat.

A keresőoptimalizálás célja röviden: első akarok lenni!

Ez a legfontosabb cél, akár profitorientált vállalatokról, akár közhasznú- vagy nonprofit cégekről legyen is szó. A találati listák első helyezése(i) - a megfelelő keresőszavakra, kifejezésekre - drámai befolyásal bír(hat) a vállalkozás sikerére, a profitra vagy az adott információ terjedésére, megismertetésére.
A keresőoptimalizálás további lényege, eredménye, hogy a keresőmotorok révén hosszútávon ingyenesen kapjon terméke vagy szolgáltatása megfelelő figyelmet.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk 4 lépésben:

 1. Jelenlegi weboldalának, webáruházának és az Ön piacának elemzése
  Amennyiben Partnerünk már egy működő szolgáltatást üzemeltet kiemelkedően fontos annak elemzése, a konkurencia megismerése, az eddig elért eredmények vizsgálata
 2. SEO konzultáció, a tartalom megtervezés, áttervezése, optimalizálása
  Az 1. pont vizsgálati eredményei alapján Partnerünkkel ismertetjük, hogy a szolgáltatása mely pontokon szolrul átalakításra a látogatószám - és ezáltal a megrendelésszám - növelésének érdekében
 3. Az optimalizált oldalak leprogramozása
  Az 1. és 2. pont tevékenységeinek egyenes következménye és egyben Partnerünk érdeke, hogy a változtatásokat elvégeztesse. IT mérnökeink vállalják a módosítások kivitelezését.
 4. Egyéb
  A keresőoptimalizálásnak illetve a látogatószám növelésének meglehetősen sok módja van. Ezek alkalmazásával, a visszacsatolások figyelembevételével tovább növelhető a szolgáltatás eredményessége. Ezek közül néhány: Google Adwords, Google Analitics, linkmarketing stb.