Jelenlegi hely

Szoftverfejlesztés

Munkánk során kiemeltem fontos számunkra, hogy az általunk elkészített Weboldalak, Portálok vagy Ügyviteli alkalmazások használata könnyű és kényelmes legyen. Hiszen nem - csak - a Megrendelő számára tervezünk és készítjük ezeket a szoftvereket, hanem a "végeredményt" felhasználó, a FELHASZNÁLÓ számára is. Hiszen a Felhasználók azok, akik a végső bírálatot adják: kényelmes, kényelmetlen, lassú, bonyolult stb...

Fontos, hogy a Felhasználóktól kapott visszajelzések beépíthessük az elkészült rendszereinkbe. Ennek megfelelően a feladataink nem érnek véget az adott alkalmazás elkészítésével, hanem annak életútját a továbbiakban is követjük.

 

NINCS preferált környezet, preferált platform

A feladattól, a "környezettől" és az elvárt működéstől függően választjuk meg az alkalmazott IT technológiát, valamint a platformot. Azt gondoljuk, hogy egy fejlesztő cégnek nem engedhető meg a "preferált" fejlesztési platform. Az elsődleges cél, hogy az IT megoldás legyen Önért, és nem fordítva! Partnerünk kapjon olyan megoldást, ami lehetőségekhez mérten:

  • számára a kompromisszumoktól mentes,
  • elősegíti, megkönnyíti - de semmiképp NEM akadályozza - a munkáját
  • élénkíti a profitszerzést

 

Web fejlesztés, egyedi webes alkalmazások tervezése, készítése

Véleményünk szerint, a platform független, zárt rendszerben, helyhez kötötten működő IT megoldások ideje mára lejárt, a hangsúly a webes technológiákra, a webes fejlesztésre tevődik át.

Már nem kérdés, hogy egy vállalat számára elkészített szoftver vagy annak valamely szolgáltatása a weben is megjelenjen-e, hanem ez a kiinduló koncepció.

A weben otthon vagyunk! Ingyenes konzultáció kérése, partner kapcsolat felvételi link

 

Mobil alkalmazás fejlesztés

Az egyik legfelkapottabb és legfeltörekvőbb és ezátal a egyik legfontosabb fejlesztési irány.

Mára egy valamit magára adó weboldal, portál, webes alkalmazás vagy akár ügyviteli rendszer vagy ezek funkcióinak egy része megjeleníthető mobil eszközön is.

 

Asztali alkalmazások fejlesztése

Az asztali alkalmazásfejlesztés jelentősége az elmúlt években nagymértékben csökkent. Ennek ellenére továbbra is egy igen elterjedt formája az alkalmazott IT megoldásoknak. Teljesítmény igényes feladatok, multimédiás feladatok elvégézésre jelenleg még mindig alkalmasabb az eddigi webes technológiákkal kapcsolatban.

Ma még a felhasználóbarát felületek kivitelezése jóval gyorsabbab és pontosabban (böngésző független megjelenítés) valósítható meg asztali szoftverek fejlesztésére alkalmas eszközökkel. Amennyiben nem cél a webes megjelenítés, a webes kezelőfelület akkor sok esetben célravezető megoldás.