Jelenlegi hely

Weboldalak, Portálok, Webáruházak fejlesztése

Weboldalak, Portálok, Webáruházak fejlesztése

A webes világban mind felhasználóként mind pedig fejlesztőként a leggyakrabban a Weboldal, a Portál és a webáruházak-kal illetve ezek fejlesztéseivel találkozunk.

Az eddigi munkáinkat leginkább egyedi Weboldal, Portál illetve Webáruház fejlesztések jellemezték. Minden esetben az elvárásoknak megfelelő rendszer tervezése volt a cél.

Természetesen csak indokolt esetben döntünk az egyedi keretrendszer fejlesztés mellett mivel ezek fejlesztésének erőforrásigénye lényegesen nagyobb, mint egy meglévő CMS rendszerek alkalmazásával.

 

Egyedi igényeinek kielégítése

Megoldással szolgálunk akkor is, ha Partnereink egyedi igényei nem teszik lehetővé "ismert" keretrendszerek alkalmazását. Akkor, ha:

  • ehhez foghatót még soha senkisem talált ki, senki sem csinált
  • a feladat megoldása nagybonyoltságú, egyedi rendszert kíván
  • ha a Weboldal, a Webáruház vagy a Portál extrém látogató számra számít

 

Mi NEM rendelkezünk egyedi Portál-, Weboldal-, Webáruház- motorral! Miért?

Hisszük, hogy kiváló munkát végeznek azok a vállalatok, akik ezen keretrendszerek elkészítésében már több éves tapasztalattal bírnak, és megoldásaikat mind széles körben alkalmazza az egész világ. Tapasztalataik révén elmondható: Értenek hozzá! Mi képesek vagyunk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, technológiát: ez a mi feladatunk, mi ehhez értünk.

Véleményünk szerint egy Webáruház-, egy Portál- de még egy "egyszerű" Webodal- tervezését, elkészítését minden esetben a projekt illetve a Partner aktuális igényei határozzák meg. Megismerjük az elvárásokat, az igényeket és a célokat. Ezek ismeretében pedig megvalósítjuk azokat.

Figyelembe vesszük (SŐT, figyelembe kell vennünk) Partnerünk igényeit, a projekt Marketing stratégiáját, a pénzügyi kereteket, az elvárt működést és az elvárt eredményt. Az üzleti megfontolások mind-mind befolyásolják a megfelelő IT technológia megválasztását: az IT megoldás Önért és céljaiért választjuk. Ez NEM FORDÍTHATÓ meg.